Noves Promocions

Ses Andrones

Es ven casa al casc antic de Ciutadella. La casa  está sent sotmesa a una reforma integral y es lliurarà totalment reformada amb possibilitat d' escollir acabats d' alta qualitat.

 

Situada a la zona antiga de Ciutadella, zona tranquila, pintoresca y de valor històric; envoltada de palaus nobiliaris, places i monuments emblemàtics, el port natural de Ciutadella, o el passeig de Ses Voltes, a escassos 2-5 minuts a peu.

 

Està formada per dues plantes (primera i segona) amb un total de 133 m2, 69 en planta primera i 64 en planta segona, a més d'una entrada independent a nivell de carrer.

A la primera planta es troba el menjador, cuina, cambra de bany i dues habitacions (una d'elles amb vestidor).

A la segona, lavabo, una habitació, golfa i una terrassa-solarium.

Com podrà apreciar a les fotografíes adjuntes la reforma es troba en progrès. S' están restaurant materials originals o essent substituits per altres procedents de Menorca, tot combinat amb materials moderns i aïllaments per garantir que a tots els efectes s' ofereix una casa nova, de qualitat i eficient.

Pel nostre compromís en la promoció el preu de venta es ajustat al cost dels treballs, a pesar que els treballs i materials compten amb garantía total i compromís per part nostra. Es tracta d' una excel·lent oportunitat d' adquisició d' una vivenda vacacional o una inversió per a explotar com a lloguer turístic o en un futur revendre, degut a la ubicació i treballs realitzats el valor futur está garantit 


Per a més informació truqui al 971 38 18 43 o al següent e-mail:josepolivessl@gmail.com

Plànols de la vivenda
planos web.pdf
Documento Adobe Acrobat [167.2 KB]

Contacto

Construccions Josep Olives

C/Pare Huguet 12

07760 Ciutadella de Menorca

 

Puede llamarnos al siguiente número de teléfono:

 

971 381 843

 

o al siguiente e-mail:

josepolivessl@gmail.com

 

Si lo desea, también puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Construccions Josep Olives S.L.

Página web creada con IONOS Mi Web.