Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.Denominació social:

Construccions Josep Olives S.L.Número d'identificació fiscal:

B07920945Domicili social:

C / Pare Huguet 12

07760 Ciutadella de MenorcaCorreu electrònic:
josepolivessl@gmail.com
 
 
 
Telèfon:

971381843Fax:

971381843Dades d'inscripció en el registre mercantil:

Construccions Josep Olives, Societat Limitada constituïda a Menorca, inscrita al Registre Mercantil de Menorca al tom 48, Llibre 0, foli 200, secció 8 ª i full IM-2443.

Estat de la Unió Europea o de l'àmbit econòmic europeu on va ser concedida aquesta titulació:

Espanya

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa Construccions Josep Olives S.L. amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Construccions Josep Olives S.L. i l'usuari.L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

Contacto

Construccions Josep Olives

C/Pare Huguet 12

07760 Ciutadella de Menorca

 

Puede llamarnos al siguiente número de teléfono:

 

971 381 843

 

o al siguiente e-mail:

josepolivessl@gmail.com

 

Si lo desea, también puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Construccions Josep Olives S.L.

Página web creada con IONOS Mi Web.